Microsoft “жорстоко” покарала тих, хто видалив її браузер

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як повідомляє IT Home , користувачі Windows 10 зіткнулися з вкрай несподіваною проблемою. Вони не можуть оновити операційну систему, якщо раніше видалено браузер Microsoft Edge.

Реклама

Патч KB5032190 успішно скачується та починає встановлюватися, але процес оновлення зупиняється або переривається на 98-99%, після чого повідомляється про помилку встановлення.

Повноцінного вирішення цієї проблеми немає. Можна утриматися від установки патча KB5032190, але в цьому випадку є ризик, що комп’ютер стане вразливим перед атаками хакерів і позбудеться деяких нових можливостей. Єдине, що допомагає, можна завантажити Edge і встановити його, а потім оновити Windows. За бажанням Edge можна знову видалити або заборонити відкривати посилання замість браузера, вибраного за замовчуванням.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: