Microsoft стверджує, що виправила проблему з браузером Edge

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Microsoft припустилася великої помилки, коли браузер Edge збирав вкладки з Chrome, не отримуючи згоди користувачів. Компанія звинуватила в проблемі помилку, яка ненавмисно копіювала дані з браузера Chrome.

Але тепер Microsoft нарешті підтвердила, що проблему усунуто, а це означає, що браузер Edge отримуватиме дані з Chrome тільки в тому разі, якщо ви дасте йому на це згоду. Усе почалося з того, що в повідомленнях стверджувалося, що Edge копіював вкладки Chrome для деяких користувачів після того, як вони оновилися до останньої версії Windows і відкрили браузер Edge.

Edge має вбудовану функцію, яка, ймовірно, покликана допомогти користувачам і полегшити їм переміщення даних та інших даних із Chrome, якщо вони коли-небудь вирішать відмовитися від Chrome. Це допомагає, коли ви хочете перемістити паролі, історію веб-сайту і файли cookie, щоб спростити перенесення контенту і не починати з нуля. У цьому плагіні була помилка, яка спричиняла цю проблему протягом кількох тижнів, і тепер остання версія браузера Edge від Microsoft підтверджує, що проблему усунуто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft не дозволяє копіювання вкладок, якщо користувач не хоче імпортувати їх та інші особисті дані з інших браузерів. Подібні інциденти не допомагають справі Microsoft, яка вже відстає від Chrome на ринку браузерів, хоча її браузер добре оснащений.

Крадіжка вкладок з одного браузера сама по собі є серйозним тривожним сигналом, а це після випадкового оновлення робить це ще більш тривожним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.