Чутки: AirPods 4 і AirPods Max з USB-C представлять цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple, як і раніше, планує випустити кілька нових моделей AirPods наприкінці цього року, згідно з останньою інформацією, наданою Марком Гурманом з Bloomberg.

У жовтневому випуску своєї розсилки Power On за 2023 рік Гурман повідомив, що Apple планує випустити дві моделі AirPods четвертого покоління та оновлені AirPods Max у “кінці 2024 року”. У неділю він підтвердив, що цей план все ще в силі.

Гурман очікує, що AirPods четвертого покоління початкового рівня матимуть новий дизайн із поліпшеною посадкою, підвищену якість звуку й оновлений зарядний корпус із портом USB-C. Він також очікує, що дорожчі AirPods четвертого покоління будуть оснащені активним шумозаглушенням і динаміком у зарядному корпусі, який зможе відтворювати звук для відстеження кейса через застосунок “Локатор”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За його словами, Apple планує зняти з виробництва AirPods другого і третього поколінь після запуску двох моделей.

За словами Гурмана, оновлені AirPods Max будуть оснащені портом USB-C замість Lightning для зарядки і дротового відтворення аудіо, але інших серйозних змін не передбачається. За його словами, накладні навушники також можуть з’явитися в нових кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.