Vodafone знову підвищив тарифи: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор “Vodafone” викликав невдоволення у своїх абонентів підвищенням тарифів. Одна клієнтка залишила свій коментар під посадою оператора у соціальній мережі Facebook.

За словами однієї клієнтки, це вже вдруге за рік, коли Vodafone підвищує тарифи. Вона поскаржилася, що жодна інша компанія мобільного зв’язку в Україні не підвищує тарифи тричі на рік. За словами цієї жінки, навіть 200 гривень на місяць – не така вже й мала сума для пенсіонерки, чия пенсія становить лише 2300 гривень. Ця клієнтка також закликала до більш доступних тарифів для людей похилого віку.

У відповідь на цю заяву представник Vodafone повідомив, що компанія працює над підтриманням зв’язку на всій території України та інвестує мільйони гривень у відновлення об’єктів у районах, де ведуться бойові дії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Vodafone також підкреслили, що всі витрати є самофінансуванням. Крім того, у зв’язку з відтоком населення в інші регіони, для забезпечення якісного зв’язку необхідно відновити і посилити мережу в тих районах, де було мало абонентів. Vodafone прагне мінімізувати перегляд тарифів, утримуючи ціни на якомога нижчому рівні.

Багато абонентів Vodafone продовжують висловлювати занепокоєння змінами в оплаті послуг, оскільки їм не пропонують альтернативи і не інформують заздалегідь про можливі зміни.

Співробітники Vodafone пояснили, що перегляд тарифів необхідний для забезпечення нормального функціонування компанії та виконання її зобов’язань перед клієнтами.

У січні цього року Vodafone оголосив про перегляд тарифних планів для певних клієнтів, а тепер оголосив про підвищення тарифів на інші тарифні плани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.