Apple прибере із продажу три моделі AirPods

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple перегляне модельний ряд AirPods, оновивши та частково прибравши з продажу деякі навушники. Про це пише MacRumors.

Реклама

Згідно з джерелом, інформацію надав відомий аналітик та інсайдер Марк Гурман із Bloomberg. Він упевнений, що до кінця 2024 року асортимент AirPods серйозно зміниться.

  • По-перше, Apple випустить AirPods 4. Це нова модель базових навушників, яка стане найдоступнішою з усіх навушників компанії. Гурман вважає, що AirPods 4 отримають оновлений дизайн, покращений звук та кейс із USB-С.
  • По-друге, після релізу AirPods 4 з продажу будуть видалені AirPods 2 (2019) та AirPods 3, їх знімуть із виробництва. Четвертою моделлю планується замінити ці дві пари навушників. Невідомо, чи коштуватимуть AirPods 4 як AirPods 2, які зараз є найдоступнішою моделлю.
  • По-третє, Apple прибере з продажу AirPods Max і випустить оновлені “Макси” з портом USB-С та новими кольорами корпусу. Інших змін у цій моделі не планується.

Що стосується AirPods Pro, то, за словами Гурмана, Apple оновить їх не раніше 2025 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: