Популярний у минулому бренд смартфонів пішов з ринку і готує щось несподіване

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu вирішила залишити ринок мобільних пристроїв. Її смартфони були дуже популярні років десять тому, на рівних конкуруючи з продукцією Xiaomi, Samsung та Apple.

Meizu починала понад двадцять років тому як виробник аудіоплеєрів, а потім дуже вдало заскочила в сегмент смартфонів та планшетів, випускаючи недорогі, але гарні та якісні апарати. Згодом її почали витісняти більш інші китайські бренди (в основному з конгломерату BBK — OnePlus, Realme та Oppo), але вона не впадала у відчай і продовжувала сподіватися на тріумфальне повернення.

У 2022 році до свого двадцятиріччя Meizu анонсувала аудіоплеєр M3 Pro Hi-Fi і флагманський смартфон Meizu 20, наприкінці 2023 року випустила модель Meizu 21, а потім хотіла створити його покращену версію Meizu 21 Pro і ще кілька флагманів. Останнім планам не судилося збутися — всі розробки нових смартфонів було припинено рішенням керівництва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз Meizu намагається зосередитися на розробках у галузі нейромереж та штучного інтелекту. Очікується, що в 2024 році компанія випустить пристрій, що носиться, можливості якого будуть тісно пов’язані з ІІ і нейромережевими чат-ботами. Приклади таких гаджетів вже є – Humane AI Pin , і, мабуть, саме в такому напрямку Meizu хоче розвиватися в найближчі роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.