Журналіст ArsTechnica протестував AR/VR-гарнітуру Apple Vision Pro у людних місцях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Журналіст ArsTechnica Семюел Аксон протестував гарнітуру змішаної реальності Apple Vision Pro на вулицях Чикаго, а також оцінив реакцію на неї оточуючих людей. За словами експерта, пристрій вкрай швидко передає інформацію з камер на дисплеї – затримка не перевищує 10-15 мс, що в кілька разів менше, ніж у інших AR/VR гарнітур. Але кольори при цьому виглядають дещо нереалістичними.

Реклама

Серед недоліків журналіст зазначив, що відкриті вікна не переміщуються слідом за користувачем, а залишаються “прив’язаними” до місця появи, якщо не перетягувати їх вручну. На цю проблему вже скаржилися багато покупців Vision Pro, так що, ймовірно, в одному з найближчих оновлень Apple додасть можливість закріплювати вікна в полі зору. Також Аксон поскаржився, що в Apple Maps поки немає навігації в доповненій реальності, хоча така функція була б дуже зручною – як у деяких відеоіграх.

Що стосується реакції людей на новомодний гаджет – у більшості випадків ніхто не звертав на нього уваги. Єдиний виняток – реакція офіціанта в місцевому кафе, який був особливо обережний, розставляючи тарілки на столі, і здивувався, коли зрозумів, що Семюел його бачить. Також Аксон написав, що весь час відчував певний соціальний дискомфорт, хоча й не отримував з боку оточуючих будь-якої негативної реакції.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: