Nintendo Switch 2 вийде вже у 2025 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nintendo анонсувала свою нову ігрову консоль Nintendo Switch 2, яка з’явиться на ринку в березні 2025 року. Приставка матиме потужний процесор і графічний прискорювач, здатні запускати ігри на сучасному рушію Unreal Engine 5 з підтримкою трасування променів. Це дасть змогу створювати реалістичні та захопливі ігрові світи з високим рівнем деталізації та освітлення.

Nintendo Switch 2 також буде сумісна з усіма іграми та аксесуарами для попередньої версії консолі, а також отримає нові функції, як-от бездротове заряджання, розширена віртуальна реальність і голосове керування. Консоль буде доступна в різних кольорах і дизайнах, а також у спеціальних виданнях, присвячених популярним франшизам Nintendo, таким як Mario, Zelda і Pokemon.

Nintendo Switch 2 є відповіддю Nintendo на конкуренцію з боку Sony і Microsoft, які також випустили свої нові консолі PlayStation 5 і Xbox Series X наприкінці 2023 року. Ці консолі також пропонують високу продуктивність і якість графіки, але мають великі розміри і ціни, а також обмежену мобільність. Nintendo Switch 2, навпаки, збереже свою гнучкість і портативність, даючи змогу гравцям перемикатися між режимами домашньої та портативної гри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nintendo Switch 2 вже викликала неабиякий інтерес серед геймерів та експертів, які чекають з нетерпінням її виходу на ринок. За словами президента Nintendo Шунтаро Фурукави, Nintendo Switch 2 стане “революційним продуктом, який відкриє нову еру в історії ігор”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.