Microsoft представила консоль нового покоління

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Під час недавнього офіційного подкасту Xbox, у якому брали участь Сара Бонд, Метт Буті та Філ Спенсер, з’ясувалося, що Microsoft вже вкладає значні кошти в обладнання Xbox наступного покоління. Було обіцяно, що Microsoft готується зробити «найбільший технічний стрибок» і випустити унікальну і потужну консоль, яка змінить парадигму, яку ми її знаємо.

Реклама

В офіційному подкасті Xbox новий президент Xbox Сара Бонд розповіла, що буде далі з Xbox:

У нас ще попереду. В апаратному забезпеченні з’явилося кілька цікавих речей, якими ми збираємося поділитись у ці свята. Ми також інвестуємо у дорожню карту наступного покоління. На чому ми дійсно зосереджені, так це на забезпеченні найбільшого технічного стрибка, який ви коли-небудь бачили в поколінні апаратного забезпечення, що зробить його найкращим для гравців, а також для творців та ідей, які вони створюють.

Філ Спенсер знайшов хвилинку, щоб поговорити про портативні консолі. Останнім часом ходило безліч чуток про потенційний портативний Xbox, але Спенсер підтвердив, що анонсувати нічого – хоча він «великий шанувальник портативних пристроїв».

Ось повний випуск подкасту:

Було наголошено, що для Microsoft і Xbox розроблено «надійний та інноваційний» багаторічний план розвитку апаратного забезпечення. Як запевнення для фанатів, які панікують з приводу майбутнього Team Green, це була багато в чому заява про те, що Microsoft твердо інвестує в майбутнє свого ігрового обладнання.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: