Apple представить одразу п’ять моделей iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple планує випустити одразу п’ять нових моделей iPhone 16. Про це інсайдер Маджін Бу (Majin Bu), який відомий своїми точними прогнозами про майбутні новинки, повідомив у соціальній мережі X.

Реклама

Кілька років тому блогер розкрив точні дані про iPad mini та відтінки iPhone 12. Тепер Маджин Бу заявив, що у 2024 році Apple планує серйозно розширити асортимент флагманських смартфонів. За даними інсайдера, серія гаджетів складатиметься з наступних моделей:

  • iPhone 16 з 6,3-дюймовим дисплеєм на 120 Гц та подвійною камерою;
  • iPhone 16 Pro з 6,3-дюймовим дисплеєм на 120 Гц та трьома камерами;
  • iPhone 16 Pro Max з 6,9-дюймовим екраном на 120 Гц, трьома камерами та акумулятором підвищеної ємності;
  • iPhone 16 SE з 6,1-дюймовим дисплеєм та частотою оновлення 60 Гц;
  • iPhone 16 Plus SE з 6,7-дюймовим дисплеєм та частотою оновлення 60 Гц.

Втім, сама компанія поки не підтвердила заяви інсайдера, вони мають лише попередній характер.

Реклама

Раніше повідомлялося, що Apple розглядає відразу кілька дизайн-проектів для iPhone 16. Як зазначав оглядач Bloomberg Марк Гурман, компанія може повернутися до концепції з вертикальним розташуванням об’єктивів камер у стилі iPhone X або iPhone 12. При цьому сам кореспондент зазначав, що істотних змін дизайн смартфонів нового покоління навряд чи варто чекати.

Гурман вважає, що Pro-версія гаджета отримає дисплей зі збільшеною діагоналлю, тоді як найдоступніші базові модифікації обзаведуться новою програмованою кнопкою Action Button, яка на даний момент є тільки у топових пристроїв з 15 лінійки. Її функціонал користувач може налаштувати самостійно – наприклад, “прив’язавши” до неї включення ліхтарика або функцію скріншота.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ