Apple представить одразу п’ять моделей iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple планує випустити одразу п’ять нових моделей iPhone 16. Про це інсайдер Маджін Бу (Majin Bu), який відомий своїми точними прогнозами про майбутні новинки, повідомив у соціальній мережі X.

Реклама

Кілька років тому блогер розкрив точні дані про iPad mini та відтінки iPhone 12. Тепер Маджин Бу заявив, що у 2024 році Apple планує серйозно розширити асортимент флагманських смартфонів. За даними інсайдера, серія гаджетів складатиметься з наступних моделей:

  • iPhone 16 з 6,3-дюймовим дисплеєм на 120 Гц та подвійною камерою;
  • iPhone 16 Pro з 6,3-дюймовим дисплеєм на 120 Гц та трьома камерами;
  • iPhone 16 Pro Max з 6,9-дюймовим екраном на 120 Гц, трьома камерами та акумулятором підвищеної ємності;
  • iPhone 16 SE з 6,1-дюймовим дисплеєм та частотою оновлення 60 Гц;
  • iPhone 16 Plus SE з 6,7-дюймовим дисплеєм та частотою оновлення 60 Гц.

Втім, сама компанія поки не підтвердила заяви інсайдера, вони мають лише попередній характер.

Раніше повідомлялося, що Apple розглядає відразу кілька дизайн-проектів для iPhone 16. Як зазначав оглядач Bloomberg Марк Гурман, компанія може повернутися до концепції з вертикальним розташуванням об’єктивів камер у стилі iPhone X або iPhone 12. При цьому сам кореспондент зазначав, що істотних змін дизайн смартфонів нового покоління навряд чи варто чекати.

Гурман вважає, що Pro-версія гаджета отримає дисплей зі збільшеною діагоналлю, тоді як найдоступніші базові модифікації обзаведуться новою програмованою кнопкою Action Button, яка на даний момент є тільки у топових пристроїв з 15 лінійки. Її функціонал користувач може налаштувати самостійно – наприклад, “прив’язавши” до неї включення ліхтарика або функцію скріншота.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: