OpenAI представила нову нейромережу Sora для генерації відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два роки тому можливість генерувати розмите зображення із запроваджених ключових слів була сприйнята світом як великий прорив. За останні два роки ми перейшли від абстрактного марення штучного інтелекту до фотореалістичних портретів та імітації картин великих майстрів. Однак одна фортеця все ще знаходилася поза досяжністю штучного інтелекту – це генерація відеороликів. Тепер Sora, модель штучного інтелекту, вирішила цю проблему, дозволяючи створювати хвилинні відеоролики і справляється з цим досить добре.

Як заявляє OpenAI:

Сьогодні Sora стає доступною тестувальникам «червоної команди» для оцінки критичних областей щодо пошкоджень чи загроз. Ми також надаємо доступ ряду художників, дизайнерів та кінематографістів, щоб отримати відгуки про те, як покращити модель, щоб зробити її максимально корисною для творчих професіоналів. Ми ділимося результатами наших досліджень на ранній стадії, щоб почати співпрацю та отримати зворотний зв’язок від людей, не що входять в OpenAI, а також дати громадськості уявлення про те, які можливості ШІ чекають на нас на горизонті.

Оскільки творці OpenAI хвалять свою модель, багатьом буде цікаво дізнатися, на що здатна ця нейромережа? Серед іншого вона вміє: створювати складні сцени з кількома персонажами чи об’єктами, певними типами руху та точними деталями самого об’єкта та фону. Модель розуміє не тільки те, що користувач запросив у підказці, а й те, як ці речі існують у фізичному світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зайшовши на сайт нейромережі Sora , ви можете переконатися, наскільки фотореалістичні відео вона здатна генерувати, а також чудово оживлювати існуючі зображення, редагувати створені відеоролики і комбінувати різну графіку і відео.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.