Oppo, Vivo і OnePlus можуть припинити випуск деяких смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з новим витоком з офіційного звіту, Oppo, Vivo і OnePlus, які є брендами BBK Electronics, думають відмовитися від складних телефонів. У той час як Oppo і Vivo досі обмежували випуск більшості своїх складних телефонів, OnePlus вийшла на глобальний рівень, випустивши в минулому році свою першу складну модель смартфона під назвою Open. Багато експертів і користувачів визнали ці складні телефони досить хорошими, а іноді навіть кращими, ніж їхні аналоги від таких конкурентів, як Samsung і Huawei. Однак схоже, що всі три бренди поступаються ринком тим, хто “знає його краще”.

Південнокорейське видання повідомило, що причиною цього рішення може стати значне падіння частки ринку складних пристроїв минулого року. Складні телефони всіх трьох брендів, безсумнівно, складають запеклу конкуренцію аналогічним продуктам таких брендів, як Huawei і Samsung, але швидкість, з якою останні два бренди нарощують розробку складних телефонів, істотно змінюють ситуацію в цій ніші глобального ринку смартфонів. Причому змінюють настільки, що навіть Apple розглядає можливість прискорення реалізації своїх планів з випуску свого першого складного iPhone.

Oppo, Vivo і OnePlus не надали жодних роз’яснень з приводу звіту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звіті зазначено, що, хоча три основні китайські виробники смартфонів більше не зацікавлені в інвестуванні в ринок складних смартфонів, Huawei працює над своїм наступним складним телефоном. Він може отримати 10-дюймовий екран, який можна буде тричі скласти, але ця модель може бути орієнтована на ринок планшетів. По суті, цей пристрій може мати дві петлі, тому в складеному стані він може виглядати як Galaxy Z. Хоча на даний момент ключових подробиць мало, у звіті передбачається, що запуск може відбутися десь ближче до кінця червня цього року.

Компанія Samsung зі свого боку подвоює зусилля з розробки пристроїв з екранами, що розкладаються, і практично завершила її, оскільки, судячи з усього, “очікування ринку” щодо запуску складного смартфона зростають. В якості альтернативи Samsung може також випустити пристрій з дисплеєм, який складається більше одного разу.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.