Microsoft планує здійснити найбільший технічний стрибок з Xbox наступного покоління

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Минуло більше трьох років з моменту випуску ігрових консолей Microsoft Xbox Series, саме час поставити питання, чи планує компанія представити оновлені моделі, а можливо і зовсім випустити раніше консоль наступного покоління. У рамках офіційного подкасту Xbox ключові особи ігрового підрозділу Microsoft кілька разів натякнули на подібні плани, повідомляє Neowin.

Реклама

До свят компанія готує сюрприз, щось пов’язане з обладнанням, дала зрозуміти президент Microsoft Xbox Сара Бонд (Sarah Bond). Під час обговорення торкнулися і консолі наступного покоління: «…Головне, на чому ми зосередилися, — це забезпечення найбільшого технічного стрибка, який ви коли-небудь бачили в апаратному поколінні…».

У Neowin нагадують, що в серії документів Microsoft, що просочилася, компанія планувала оновлення Xbox в 2024 році, а нове покоління консолей – в 2028 році. Однак пізніше ці плани було названо застарілими.

Також Сара Бонд розповіла, як підрозділ Xbox дивиться на своє обладнання. Розробники ігор мають певну апаратну платформу, яку вони можуть використовувати для створення своїх ігор, Microsoft при цьому гарантує, що ці ігри будуть відмінно працювати. Крім цього, Xbox інвестує кошти, щоб гарантувати роботу цих ігор на будь-якому пристрої. Імовірно, під цим йшлося про те, що ці ігри можуть працювати в хмарі Xbox Cloud з підпискою Xbox Game Pass.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: