сбербанк росії зазнав найбільш потужної DDoS-атаки в історії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ІТ-армія України реалізувала найбільш потужну DDoS-атаку в історії на сбербанк рф. Варто відзначити, що за кілька днів кіберперсонал змінював підходи та протоколи атаки, щоб уникнути будь-яких спроб протистояння. Голова правління банку визнав, що ця атака була однією з найскладніших з погляду інструментів.

26 січня ІТ-армія України повідомила про DDOS-атаку на російський сбербанк. Вони заявили, що хочуть завдати банку “фобій і хвороб” та іншої шкоди. Таким чином, вони вже здійснили найбільшу атаку на сбербанк.

Заступник голови правління сбербанку станіслав кузнєцов розповів про характер атаки. За його словами, атака тривала 24-28 січня. Вона була складною, інструменти змінювалися десятки разів. Він підкреслив, що це було найтривалішою атакою на банк.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ІТ-армія України зазначила, що їм не вистачило потужності для завершення атаки, і закликала інших приєднатися до них. Вони закликали до боротьби з ворогом у кіберпросторі, наголосивши, що війна закінчиться тоді, коли ворог не зможе фінансувати її.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.