Xiaomi розповіла, що покаже на виставці MWC 2024

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На зображенні із заголовком «Люди х Авто х Дім» добре помітні такі гаджети, як смартфон, планшет, «розумний» годинник, робот-пилосос, а також електромобіль. Можливо, компанія покаже інші новинки, але про це ми дізнаємося вже на самій виставці. Крім того, хоча захід пройде з 26 по 29 лютого, глобальну версію смартфона Xiaomi 14 бренд продемонструє на день раніше – 25 лютого.

Реклама

Однією із значущих новинок на MWC 2024 стане перший електромобіль Xiaomi – SU7, створений у співпраці з Great Wall Motors. Авто було анонсовано ще у грудні минулого року у Китаї, але тепер він може вийти і на міжнародний ринок. Автомобіль оснащений системою автономного водіння 4-го рівня, а також рядом датчиків та камер, які відстежують стан транспортного засобу та навколишнього середовища. Завдяки цьому авто може безпечно та грамотно пересуватися у різних дорожніх ситуаціях. Автомобіль отримав силову установку потужністю 400 к.с., що розвиває швидкість до 250 км/год, і гарантує запас ходу 600 км на одному заряді.

Третім пристроєм має стати смарт-годинник Watch 2. Вони запропонують круглий мінімалістичний дизайн, металевий корпус і силіконовий ремінець. Діагональ екрану складе 1,43-дюйма, як матриця виступить OLED-панель з роздільною здатністю 466×466 пікселів. «Розумний» годинник зможе вимірювати частоту серцевих скорочень, кров’яний тиск, насичення крові киснем, сон і фізичну активність.

Нарешті, Xiaomi продемонструє два продукти для розумного будинку: планшет та пилосос. Швидше за все, нам покажуть Xiaomi Pad 6s Pro, який отримає 12,4-дюймовий IPS-екран із частотою до 144 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2, 8 ГБ ОЗП та мінімум 128 ГБ вбудованої пам’яті. Девайс також обладнають чотирма стереодинаміками, 50 Мп + 2 Мп основною камерою та акумулятором на 8600 мАг зі швидкою зарядкою на 67 Вт. Що стосується пилососу, то ним може стати Xiaomi Vacuum Cleaner 3, який є найсвіжішим рішенням в арсеналі бренду. Пилосос володіє потужністю всмоктування до 3000 Па, акумулятором ємністю 5200 мАг, лазерною навігацією та функцією миття підлоги.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: