Реліз PlayStation 6 відбудеться тільки у 2028 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В постійно мінливому ігровому світі очікування щодо майбутніх платформ ігор, таких як PlayStation 5, неухильно зростають. Нещодавні чутки, надані відомим ютубером RedGamingTech, розкрили деякі цікаві деталі про наступну ігрову еволюцію: PlayStation 6 і PlayStation 5 Pro. Згідно з останніми даними, розробка PlayStation 6 вже в повному розпалі, і в даний момент активно ведуться переговори з різними ігровими студіями.

Хоча технічні характеристики нової консолі залишаються суворим секретом, з’явилися натяки щодо можливого постачальника обладнання. Спочатку Nvidia була в центрі уваги, представляючи свої розробки. Однак в кінцевому підсумку перевага Sony (виробник PlayStation) перейшла на бік компанії AMD, що обумовлено низкою чинників, зокрема фінансовою привабливістю, зворотною сумісністю та наявністю спеціалізованої команди з індивідуального розвитку рішень.

Що стосується випуску PlayStation 6, згідно з чутками, офіційний реліз очікується в 2028 році, що стратегічно було сплановано після передбачуваного випуску наступного покоління консолей від світового гіганта Microsoft. Наразі ходять розмови про можливе вторгнення Microsoft на ринок портативних ігрових пристроїв, хоча подробиць поки що мало. Також існують чутки про випуск нової портативної консолі PlayStation, схожої на всесвітньо відому PlayStation Vita.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча інформації поки що не багато, вже сама згадка викликає ностальгічні емоції у любителів відеоігор по всьому світу. Водночас уже ходять чутки про вдосконалену версію консолі PlayStation 5 Pro, яка має підняти ігровий процес на новий рівень. Хоча знову ж таки будь-якої конкретної інформації немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.