ПриватБанк дав кілька порад для успішної актуалізації даних у Приват24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державний Приватбанк періодично просить клієнтів актуалізувати дані. Зокрема це відбувається, коли людині виповнюється 45 років. При цьому часом українці скаржаться, що пройти перевірку їм не вдається з різних причин.

Про одну із ситуацій розповіла на порталі Мінфін українка, написавши відгук.

“У додатку ПриватБанку мені надіслали форму для актуалізації даних, так мені виповнилося 45 років. Я змалювала свої документи, заповнила форму і відправила. Мені відмовили в актуалізації, тому що адреса моєї реєстрації не збігається з адресою, яка є в базі ПриватБанку. Я другий Якось відправила форму актуалізації, цього разу відмова тому, що дуже великі поля у фото з документами”, – поділилася клієнтка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вона наголосила, що вирішила актуалізувати дані у відділенні банку, де менеджер ПриватБанку допоміг сфотографувати документи та заповнити форму. Однак і в даному випадку клієнт відмовили через розбіжність даних про адресу реєстрації.

“Як пройти актуалізацію без цих проблем?”, – запитала вона.

У ПриватБанку зазначили, що якщо при введенні даних під час актуалізації вказати адресу реєстрації відмінну від зазначеного в паспорті, фото якого було прикріплено, актуалізація не буде коректною.

Для того, щоб успішно пройти процедуру, потрібно вказувати актуальні та коректні дані, що збігаються з даними у паспорті.

Також у Приваті додали, що фото документа має бути чітким (бажано при хорошому освітленні), текст, що читається, мають бути видно всі поля та написи на розвороті документа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.