Київстар дарує абонентам по 200 грн – як отримати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар – це один з провідних мобільних операторів в Україні, який надає широкий спектр послуг зв’язку для своїх абонентів. Компанія розвивається, впроваджуючи нові технології та запускаючи різноманітні програми та акції для задоволення потреб своїх клієнтів.

Про це повідомляє сайт Київстар.

Київстар та виробник ювелірних прикрас PANDORA представляють нову акцію для учасників програми Мій Київстар.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 9 лютого по 8 березня 2024 року користувачі додатка можуть скористатися промокодом для отримання знижки у розмірі 200 гривень при покупці прикрас PANDORA на суму від 999 гривень.

Щоб скористатися пропозицією, відкрийте додаток Мій Київстар або завантажте його на свій смартфон, авторизуйтеся та отримайте промокод на головному екрані. За умовами акції, промокод можна використовувати необмежену кількість разів при покупці у магазинах PANDORA або при оформленні замовлення на сайті. Акція розпочинається з 9 лютого і триватиме до 8 березня 2024 року включно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.