Новий iPad Pro від Apple може виявитися не таким дорогим, як ми побоювалися

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Минулого року Apple не випустила жодного нового iPad, а отже, 2024 має стати знаменним для популярних планшетів. І ось тепер з’явилася інформація про те, що майбутня лінійка iPad Pro, в яку вперше увійде OLED-дисплей, може коштувати не так дорого, як ми побоювалися.

Реклама

Згідно з новим звітом DigiTimes, майбутні моделі iPad Pro не будуть різко підвищені в ціні, як передбачалося у грудні. Раніше повідомлялося, що 11-дюймовий iPad Pro 2024 року коштуватиме не менше 1500 доларів, а наступна 12,9-дюймова модель (яка матиме більший 13-дюймовий дисплей) коштуватиме 1800 доларів. Поточні моделі починаються з $799 і $1099 відповідно.

У новому звіті йдеться про те, що зростання цін на моделі цього року, ймовірно, не перевищить 160 доларів, що буде менш неприємно, ніж раніше озвучені цифри.

Окрім OLED, нові топові моделі iPad Pro, як очікується, вперше будуть оснащені процесором M3. Передбачається, що ці оновлення значно підвищать загальну продуктивність та візуальне сприйняття iPad Pro. Втім, про нові планшети поки що мало що відомо, хоча, за чутками, Apple збирається зробити анонс вже наступного місяця.

Чутки припускають, що у наступній моделі Magic Keyboard для iPad буде змінено дизайн. Аксесуар може бути виготовлений з алюмінію, щоб зробити клавіатуру більш схожою на MacBook. Поточна Magic Keyboard має матове прогумоване покриття. Разом із новими iPad може бути анонсований і наступник Apple Pencil 2.

Нинішню лінійку iPad Pro було випущено у жовтні 2022 року разом із iPad 10-го покоління. Доступний зараз iPad Air ще старший – він був випущений у березні 2022 року. iPad mini, про який часто забувають, востаннє оновлювався у жовтні 2021 року. Кожна з цих моделей може отримати оновлення до кінця року.

Пройшло досить багато часу відколи ми чули від Apple про планшети, тому буде цікаво дізнатися, що вона запланувала для всіх цих моделей. Чи будуть вони оснащені останніми та найкращими функціями? Або ж вони зосередяться на більш доступних варіантах для тих, хто не має в своєму розпорядженні достатнього бюджету? Час покаже, але одне можна сказати точно – світ технологій чекає.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: