Vodafone різко підвищив вартість популярного тарифу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі мобільних телефонів Vodafone почали отримувати повідомлення про підвищення тарифів на мобільний зв’язок. Як повідомляється на офіційній сторінці мобільного оператора у Facebook, з 22 лютого 2024 року деяким абонентам доведеться платити за свої тарифні плани понад 400 гривень в місяць.

Раніше цього року, у січні, Vodafone оголосив про перегляд тарифних планів для певних абонентів, а тепер оголосив про підвищення цін на інші тарифні плани.

Згідно з повідомленнями, абоненти Vodafone були поінформовані про те, що основні умови їхніх тарифних планів зміняться через зростання витрат на обслуговування та ремонт мережі. З 22 лютого цього року деяким клієнтам доведеться платити більше 400 гривень на місяць, а кількість гігабайт в їхніх тарифних планах збільшиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці активно висловлювали обурення таким рішенням Vodafone, стверджуючи, що тарифи на телекомунікації стають занадто високими.

Співробітники Vodafone пояснили, що переглянуті тарифні плани є необхідним кроком для нормального функціонування компанії та виконання своїх зобов’язань перед клієнтами.

Представники компанії заявили, що спрямовують значні фінансові ресурси на відновлення телекомунікацій на територіях, що постраждали від бойових дій.

Крім того, українці тепер можуть замовити eSIM від Vodafone через додаток Dia або придбати фізичну SIM-карту. Згідно з інформацією в анонсі, додаток дозволяє користувачам підписатися на новий номер за контрактом.

Послуга орієнтована на потенційних абонентів Vodafone на контрактній основі та існуючих абонентів Vodafone, які бажають придбати додаткові номери на контрактному підключенні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.