Українська студія Fishing Planet представила демо нового симулятора поїздів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Студія Fishing Planet з Києва, відома своїм успішним симулятором риболовлі, здивувала своїх шанувальників новим проєктом. Цього разу вони вирішили віддати шану своїм ентузіастам залізниць та представили демо нової гри Train Planet.

Реклама

Train Planet — це «ультимативний симулятор локомотивів», за словами розробників. Гравці матимуть можливість відчути себе машиністами поїзда, подорожуючи величезним віртуальним ландшафтом.

Початково Train Planet була аматорським проєктом кількох ентузіастів, але згодом стала серйозним проєктом студії Fishing Planet. Розробники зазначають, що після тривалого періоду розробки їхня мета — продовжувати розвивати гру разом зі спільнотою.

Train Planet вражає деталізацією локомотивів, залізничних операцій та реалістичними локаціями. Геймери зможуть обирати з широкого асортименту локомотивів та випробовувати різноманітні сценарії та челенджі, що перевірять їхні навички.

Наразі гра не має точної дати виходу, але вже доступне демо в рамках Лютневого фестивалю новинок в Steam. Раніше Fishing Planet випустила умовно-безкоштовну гру про риболовлю, яка набрала популярність серед геймерів.

Студія Fishing Planet, заснована понад 8 років тому, продовжує радувати своїх шанувальників цікавими ігровими проєктами. Новий симулятор Train Planet обіцяє стати ще однією яскравою перлиною у їхньому портфоліо.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоFishing Planet

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: