Glovo запустив сервіс On-Demand для ресторанів та магазинів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Glovo анонсувала запуск сервісу On-Demand в Україні, спрямованого на оптимізацію доставки замовлень для ресторанів та магазинів. За допомогою цієї платформи, партнери зможуть залучати кур’єрів Glovo за потребою.

Як це працює

  1. Отримання замовлення: Ресторан або магазин отримує замовлення від клієнта.
  2. Пошук кур’єра: Система Glovo On-Demand автоматично знаходить доступного кур’єра.
  3. Доставка замовлення: Кур’єр забирає замовлення та доставляє його клієнту.
  4. Відстеження замовлення: Партнер та клієнт можуть відстежувати статус замовлення в реальному часі.

Використання платформи On-Demand передбачає оплату лише послуг кур’єра Glovo. Заклад може вирішити, чи нести ці витрати самостійно, чи розділити їх з клієнтом.

Сервіс On-Demand вже успішно працює в різних країнах Європи, включаючи Іспанію, Португалію, Грузію, Румунію, Болгарію та Італію. Україна не є винятком, і компанія Glovo впевнено розширює свою діяльність в країні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Glovo почала свою роботу в Україні у жовтні 2018 року і наразі активно працює у 37 містах. Протягом минулого року спостерігалося збільшення кількості замовлень на 73%, що свідчить про популярність сервісу серед українських клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОAIN.UA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.