У Китаї накрили цілий синдикат із випуску підроблених навушників AirPods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні стало відомо, що правоохоронні органи Китаю успішно провели масштабну операцію з викриття та закриття підпільних цехів, що займаються виробництвом підроблених навушників Apple AirPods.

Під час рейду в дев’яти підпільних цехах було виявлено близько 114 000 наборів фальшивих AirPods. З них 69 000 вже були готові до відправлення, а понад 45 000 перебували на стадії складання та пакування. Експерти оцінюють загальну вартість вилучених підроблених навушників у вражаючу суму в 167 мільйонів юанів або 23,5 мільйона доларів.

Крім того, поліція конфіскувала чотири комплекти інструментів для підробки навушників, понад 50 000 комплектів пакувальних матеріалів і понад 10 000 комплектів запасних частин. Ці цифри підкреслюють масштаб операції та багатосторонню діяльність підпільних виробництв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що фальшиві AirPods було надіслано до більш ніж 10 провінцій і міст по всій території Китаю, включно з Гуандуном, Шаньдуном, Сичуанем і Хайнанем. Поки що немає офіційного підтвердження, але існує ймовірність, що вони також могли потрапити за кордон.

Аналітики висловлюють припущення, що збитки Apple від продажу підроблених “яблучних” навушників у 2021 році могли сягнути вражаючої суми в 3 мільярди доларів. Цей випадок підкреслює актуальність проблеми контрафактної продукції та необхідність подальшої співпраці в боротьбі з нею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.