PlayStation 6 може вийти раніше за новий Xbox, хоч чутки і говорили про зворотне

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступне покоління ігрових консолей Microsoft Xbox може вийти на ринок пізніше, ніж PlayStation 6 від Sony.

Згідно з останніми чутками, Microsoft тільки нещодавно почала дизайнерську фазу своєї майбутньої приставки, тоді як Sony вже підписала кілька контрактів з AMD після випуску PlayStation 5.

На відміну від Sony, редмондська корпорація до останнього не укладала контракт з AMD на розробку наступного покоління Xbox.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія, як повідомляється, шукала альтернативні пропозиції, щоб переконати AMD знизити ціни. У цей період Intel запропонувала свої послуги для виробництва чіпів для нової консолі, пропонуючи дуже низькі ціни та повну завантаженість своїх виробничих потужностей.

Незважаючи на це, експерти припускають, що Microsoft, найімовірніше, знову вибере AMD як партнера. Але через затримки на початку розробки, новий девайс корпорації може з’явитися на ринку пізніше PlayStation 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.