Стосується всіх, хто має картку ПриватБанку: з’явилося важливе попередження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Термін дії всіх банківських карток Приватбанку буде автоматично продовжено до закінчення воєнного стану в Україні. Про це заявив прес-секретар Приватбанку Олег Серга в ефірі державного інформаційного телемарафону “Єдині новини”.

“З початку війни ми продовжили термін дії всіх карток, які є у наших клієнтів. Це продовження діє до закінчення воєнного стану в країні”.

“Якщо ви маєте зарплатну, пенсійну або іншу картку Приватбанку і використовуєте її для розрахунків у магазинах або зняття готівки в банкоматах в Україні, вам не потрібно фізично перевипускати цю картку. Банк автоматично продовжить термін дії цієї картки до закінчення воєнного стану”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Олег Серга пояснив, що українці за кордоном також можуть безкоштовно створити цифрову банківську картку або замовити фізичну картку через “Нову Пошту”, якщо термін дії картки важливий для купівлі товарів в іншій країні.

“Так, це так. Але якщо ви робите покупки в інтернеті, де термін дії картки важливий і є однією з ключових умов користування, або якщо ви користуєтеся карткою за кордоном, то все ж краще перевипустити картку. Це можна зробити у відділенні Приватбанку. Вона займає всього кілька хвилин”.

“Однак багато наших клієнтів перебувають за кордоном, і з початком війни ми запровадили можливість замовити або перевипустити нову картку або цифрову картку в Приват24. Якщо замовити або перевипустити нову картку, її можна буде фізично отримати через “Нову Пошту” по всій Україні та в шести країнах Європи. Банк надішле ці картки безкоштовно”, – пояснив Олег Серга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.