На YouTube з’явилася нова функція, яка може врятувати життя у надзвичайній ситуації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви коли-небудь замислювалися, чи знаєте ви, як правильно вчинити у надзвичайній ситуації? Що якщо вам знадобиться зробити штучне дихання чи маневр Геймліха?

Звичайно, найкраще пройти навчання з надання першої допомоги, але якщо ви ще не встигли цього зробити, YouTube почав прикріплювати підручники з надання екстреної медичної допомоги до верхньої частини результатів пошуку, щоб швидко продемонструвати, як надати допомогу у найпоширеніших надзвичайних ситуаціях.

В результаті нашого тестування ми виявили прикріплені медичні демонстрації для наступних надзвичайних ситуацій: СЛР, серцевий напад, інсульт, судоми, передозування, утоплення, переломи кінцівок, кровотеча, опіки та ядуха.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось короткий опис того, як це працює, щоб ви були готові, якщо станеться найгірше.

Як швидко знайти медичні демонстрації на YouTube

Наступні кроки були виконані за допомогою програми YouTube iOS на iPhone 15 Pro, але процес повинен бути таким самим, де б ви не використовували YouTube.

1. Відкрийте YouTube та знайдіть ключовий медичний термін

Перш за все знайдіть ключовий термін, пов’язаний з екстреною ситуацією, з якою ви зіткнулися.

Як ми вже згадували вище, ми знайшли результати для наступних термінів (хоча це не вичерпний список):

2. Знайдіть розділ “З медичних джерел”.

Тепер знайдіть розділ “З джерел про здоров’я” і перегляньте швидке відео. Воно може бути не на самому верху, але має бути прикріплене дуже близько до нього. Хоча там можуть бути й інші відеоролики, які розповідають про те, як упоратися з проблемою, що виникла у вас, у цьому розділі зібрані дуже короткі відеоролики, покликані якнайшвидше розкрити суть проблеми.

Якщо вам потрібна додаткова допомога у використанні YouTube, ознайомтеся з іншими нашими посібниками. Ми покажемо вам, як завантажувати відео з YouTube, як настроїти батьківський контроль на YouTube і як грати в ігри на YouTube, якщо у вас є YouTube Premium.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.