У lifecell розповіли, що робити, якщо закінчилися гроші на рахунку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська компанія lifecell надала рекомендації щодо дій абонентів, які зіткнулися з несподіваним вичерпанням коштів на рахунку. Про це повідомляється у заяві прес-служби компанії у соцмережі Facebook.

Компанія lifecell пропонує своїм абонентам скористатися послугою “Додаткові гроші“. Якщо в абонентів виникла невідкладна ситуація, а гроші на рахунку закінчилися, то можна легко скористатися запропонованою послугою “Додаткові гроші”, яка надає суму від 40 до 800 гривень виключно в той момент, коли це необхідно для оплати будь-яких послуг мобільного оператора lifecell.

Як можна замовити або підключити цю послугу:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Зателефонуйте за номером 117 1# та натисніть 1.
  • Скористайтеся функціоналом мобільного додатка “Мій lifecell”.
  • Зверніться до контакт-центру lifecell:
  • За номером 5433 з мобільного (безкоштовно у мережі lifecell).
  • За стаціонарним номером 0 800 20 5433 (безкоштовно).
  • Якщо при дзвінку вам повідомлять, що на вашому рахунку недостатньо коштів та запропонують скористатися послугою “Додаткові гроші”, натисніть 1.

Представники компанії lifecell наголосили, що абоненти мобільного оператора можуть користуватися послугою зараз, а сплатити потім. До того, використану суму можна повернути, поповнивши рахунок.

Тарифи на нову послугу lifecell такі: перші 2 дні без додаткової плати. Після цього застосовується плата від 12 гривень, залежно від суми.

Даною послугою можуть скористатися як фізособи, так і корпоративні абоненти, які обслуговуються за умовами передплати тривалістю три або більше місяців, за умови поповнення рахунку на суму 80 гривень або більше за останні 60 днів.

У випадку, якщо основний рахунок не поповнений протягом 2 днів, плату за користування послугою буде автоматично утримано при наступному поповненні, включаючи суму використаних коштів. Термін дії додаткових коштів становить 7 днів із моменту початку їх використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.