У Telegram з’явилася можливість відправляти одноразові спливаючі повідомлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індустрія додатків для обміну повідомленнями – це жорстокий світ, у якому найбільшим гравцям доводиться конкурувати за нові функції, щоб залишатися популярними. І це особливо важливо, якщо вони вже доступні у конкурентів. Signal, наприклад, уже давно пропонує можливість надсилати мультимедіа. Ситуація, на яку Telegram повинен був рано чи пізно відреагувати.

Оновлення, випущене Telegram, не залишиться непоміченим. Щоб використовувати нову функцію, вам потрібно провести пальцем угору, щоб заблокувати запис, а потім натиснути на значок одноразового перегляду перед його відправленням. Одержувачі таких повідомлень побачать спеціальний індикатор у вигляді цифри 1, що сигналізує про одноразовий характер повідомлення. Після перегляду повідомлення неможливо буде ні зупинити, ні перемотати – воно зникне назавжди.

Telegram посідає високі позиції в рейтингу додатків для обміну миттєвими повідомленнями. Його доступність на великій кількості платформ, шифрування переданих даних, а також функції групового чату роблять його додатком, що вирізняється з-поміж інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.