Київстар підвищує тарифи: кого це торкнеться

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Популярний мобільний оператор “Київстар” вносить зміни до вартості деяких корпоративних тарифних пропозицій з 1 лютого поточного 2024 року. Про це йдеться у заяві компанії на офіційному сайті.

Реклама

Згідно з заявою, основні зміни зачіпають бізнес-клієнтів мобільного оператора, зокрема, збільшується вартість відправлення Viber-повідомлень для корпоративних клієнтів, які здійснюють комерційні розсилки.

Подробиці змін не були повністю розкриті у повідомленні компанії, проте клієнтів запросили звернутися за детальною інформацією до персонального менеджера оператора “Київстар” або за номером 0800 303 466.

Зазначається, що мобільний оператор ухвалив рішення про корекцію тарифів з кількох причин, включаючи економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів, що надаються.

У контексті пропозицій від “Київстар”, Vodafone та lifecell, lifecell пропонує найдоступніший тариф вартістю 160 грн за 4 тижні. Він на 5 грн дешевше від тарифу від Vodafone і на 15 грн дешевше, ніж тариф від “Київстару”.

За обсягом інтернет-трафіку лідирує Vodafone, надаючи 20 ГБ, що на 5 ГБ більше, ніж “Київстар” та на 12 ГБ більше, ніж у lifecell.

У розділі дзвінків перевага у “Київстару”, що пропонує безлімітні дзвінки у своїй мережі та 150 хвилин на дзвінки за іншими мобільними, міськими та міжнародними номерами. У порівнянні, Vodafone без акційної пропозиції надає лише безлімітні дзвінки у своїй мережі та 800 хвилин по Україні, а lifecell пропонує 300 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи внутрішньомережеві) та безліміт після використання хвилин на всі мобільні номери

Представники компанії заявили, що попри війну в країні, “Київстар” продовжує вживати всіх необхідних заходів для забезпечення стабільної роботи своєї мережі. Пріоритетом залишається надання високоякісних послуг зв’язку та інших послуг.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ