Користувачі стали набагато частіше купувати пристрої лінійки Google Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні фінансові результати Google, представлені її материнською компанією Alphabet, свідчать про значне збільшення продажів пристроїв лінійки Google Pixel.

У IV кварталі доходи компанії зросли на 13% порівняно з минулим роком, досягнувши $86.31 млрд.

Особливо цікаво, що сегмент підписок, платформ і пристроїв, до якого входять Android, смартфони Pixel, планшети, розумні годинники та бездротові навушники, показав зростання на 22.7% порівняно з IV кварталом 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це зростання підтверджує, що продажі Pixel, включно з нещодавно випущеною серією Pixel 8, були особливо успішними в останні кілька місяців.

Крім того, хмарні сервіси Google також продемонстрували сильні результати, зі зростанням доходів на 25.7%.

Незважаючи на загальний успіх, акції Alphabet впали в ціні після публікації звіту через те, що доходи від реклами виявилися нижчими за очікування Wall Street.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.