Кібератака ГУР України поклала спецзв’язок міністерства оборони росії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

30 січня 2024 року Головне управління розвідки Міністерства оборони України успішно провело кібератаку на сервер, який використовувався міністерством оборони росії для спеціального зв’язку.

Фахівці ГУР МО України вдало здійснили операцію в кіберпросторі противника, що призвело до припинення обміну інформацією між підрозділами міністерства оборони рф, які користувались атакованим сервером, що розташований у москві.

На атакованому сервері було встановлено програмне забезпечення, яке має відповідність державним стандартам захисту інформації, затвердженим федеральною службою безпеки рф. Це програмне забезпечення також використовувалося на стратегічних об’єктах державного сектору росії, зокрема військових.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ГУР України підкреслює, що кібероперація триває, свідчачи про високий рівень технічних здібностей та захисту в кіберпросторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОhttps://t.me/DIUkraine/3384

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.