Ілон Маск: Перша людина з імплантованим у мозок імплантом Neuralink почувається добре

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск розповів про першого піддослідного, який пройшов процедуру з імплантації в людський мозок розробленого спеціального для цього імпланта з назвою Neuralink. Наразі стан добровольця оцінюють як добрий, про що відомий бізнесмен розповів на особистій сторінці у власній соцмережі X.

За словами Маска, пацієнт одужує, хоча надскладна медична та інженерна операція відбулася тільки вчора. Згідно з інформацією РИА Новости, Маск зробив особливий акцент на тому, що людина, яка пройшла через складні медичні маніпуляції хірургів, уже дуже скоро покаже багатообіцяючі результати.

Так само Маск розкрив деякі можливості нового гаджета, що дав змогу звичайним людям без колишньої можливості контролювати свої кінцівки, повернути втрачену навичку. За задумом нове обладнання з назвою “Телепатія” впливатиме на смартфон або комп’ютер за допомогою бездротового виконання команд, немов ви фізично натискаєте на сенсорний екран або фізичні кнопки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що в травні 2023 року американський регулятор схвалив проведення клінічних операцій на людях нового високотехнологічного продукту на людях із хірургічним втручанням у людський організм, на що натхненний Маск відповів, що скоро остаточно “впадуть” безсоння і параліч, а також можливість використовувати “надлюдський зір”.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.