Apple уже в березні представить оновлені iPad і MacBook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захід головним чином буде зосереджено на оновленні “заліза” девайсів і не принесе істотних змін у дизайн і внутрішнє компонування пристроїв.

Так, лінійка iPad Pro нарешті отримає OLED-матриці на заміну mini-LED і IPS. Нові дисплеї стануть візитною карткою оновлення, збільшивши контрастність і насиченість відображуваного контенту. Проте, очікується, що яскравість нових панелей дещо поступатиметься mini-LED через конструктивні особливості, однак навряд чи це буде помітним для більшості користувачів.

Крім того, iPad Pro отримають більш продуктивні та енергоефективні процесори Apple M3, а камера і датчики Face ID з великою ймовірністю “переїдуть” на бічний бік (перш за все тому, що iPad в більшості випадків використовуються в горизонтальній орієнтації).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPad Air шостого покоління “у спадок” від своїх старших побратимів отримають чіпи Apple M2 і датчики Face ID. Крім того, аналогічно лінійці iPad Pro, на ринку вперше з’явиться iPad Air зі збільшеним розміром дисплея з діагоналлю 12,9 дюйма.

Нові процесори M3 також отримають і обидва MacBook Air. Проте пристрої мають доволі прогресивне компонування, тому навряд чи отримають якісь інші значущі внутрішні зміни.

За чутками, виробництво новинок уже йде повним ходом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.