Інтеграція Bimp та ПриватБанку: новий зручний спосіб виставлення рахунків для бізнесу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська система управління ресурсами бізнесу Bimp підіймає планку ефективності, об’єднуючись із сервісами ПриватБанку. Зокрема, сервіс “Інвойсинг” ПриватБанку тепер доступний безпосередньо в інтерфейсі ERP-системи Bimp. Це означає, що виставляти рахунки за товари та послуги можна безпосередньо з Bimp, оптимізуючи робочі процеси.

Нова можливість дозволяє бізнес-клієнтам ПриватБанку виставляти рахунки, не залишаючи інтерфейсу Bimp. Контрагенти, також користувачі ПриватБанку, отримають пуш-повідомлення в мобільний додаток “Приват24 для бізнесу”, де зможуть сплатити рахунок у кілька кліків, уникнувши ручного введення реквізитів та призначення платежу. Це значно економить час і мінімізує ризик помилок.

Разом із впровадженням цієї інтеграції, всі бізнес-клієнти ПриватБанку отримують преміум підтримку в сервісі Bimp, що забезпечує їх додатковими перевагами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Інвойсинг” ПриватБанку вже завоював понад 30 тис. клієнтів, які використовують його для виставлення та оплати рахунків-фактур у веб та мобільному банкінгу “Приват24 для бізнесу”. Ця інтеграція дозволяє бізнесу ще ефективніше взаємодіяти з банківськими послугами та спрощує фінансові операції, підвищуючи продуктивність та точність обліку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.