Українська ІТ-компанія Master of Code Global розробила чатбот для міжнародної ювелірної компанії: як технологія змінює обслуговування клієнтів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

ІТ-компанія Master of Code Global, з офісами у Києві та Черкасах, успішно впровадила чатбот для своєї нової міжнародної клієнтки – компанії, що спеціалізується на роздрібній торгівлі ювелірними виробами у 300 магазинах на п’яти континентах.

Реклама

Метою розробки чатбота було полегшити роботу служби підтримки та скоротити час очікування для покупців. Оскільки компанія обслуговує ринки у Великобританії, США та Канаді, виникла потреба в автоматизації роботи команд підтримки, які працюють в різних часових поясах.

Master of Code Global створила чатбот для платформи Apple Business, який дозволяє:

Реклама
  • Ефективно розподіляти навантаження між співробітниками служби підтримки.
  • Аналізувати місцезнаходження та доступність персоналу для швидкої відповіді на запити покупців.

За період з листопада 2023 року, коли чатбот був запущений, було здійснено понад 4,600 розмов із покупцями зі США, залучено понад 200 канадських клієнтів та проведено понад 150 чатів із покупцями з Великобританії.

Для реалізації проєкту використовувалися такі технології, як Java, LivePerson та Apple.

Цей інноваційний підхід дозволяє покупцям отримувати миттєву підтримку та відповіді, незалежно від їхнього місця перебування, часового поясу або робочих годин персоналу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMaster of Code Global

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ