Google надасть Україні допомогу для захисту даних

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google цьогоріч продовжуватиме підтримувати кібербезпеку уряду України й зусилля щодо зміцнення онлайн-безпеки в Україні та, зокрема, надасть уряду України 5 тисяч ключів безпеки.

Реклама

Про це йшлося на зустрічі команди Мінцифри з керівництвом Google під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі, повідомляє Урядовий портал.

«Ми вже маємо багаторічний досвід співпраці з Google. Технологічна компанія підтримує проєкти Мінцифри й забезпечує захист цифрової інфраструктури, що надважливо в умовах широкомасштабної війни. Зокрема, разом з Google ми запустили курси з кібербезпеки та штучного інтелекту, компанія підтримує українські стартапи й надає 50 000 ліцензій Workspace для Уряду. Тепер компанія надає ще 5 тисяч ключів безпеки для урядовців. Це сигнал про подальшу підтримку й допомогу Україні», — зазначив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Ключі безпеки від Google — це інноваційне рішення, яке дасть змогу значно посилити безпеку облікових записів, захистити критичні операції та гарантувати безпеку громадян у цифровому просторі. Пристрої замінюють традиційні паролі фізичною перевіркою. Такий інструмент не дасть змоги іншим користувачам отримати доступ до інформації, окрім власника облікового запису.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: