У Telegram з’явиться дві нові заборони для тих, у кого немає підписки Premium

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда Telegram готує порцію нових фіч для Premium-підписників. Про це пише TG Info.

Згідно з джерелом, нововведення були виявлені у вихідному коді Telegram для iOS. Усі вони так чи інакше стосуються власників підписки Premium і дадуть їм змогу ще більше відгородитися від тих, хто користується месенджером безкоштовно.

Головне прийдешнє нововведення Telegram – повна заборона на особисті повідомлення від тих, у кого не підключений Premium. У налаштуваннях конфіденційності месенджера з’явиться новий рядок “Хто може мені написати”, усередині якого користувач зможе вибрати варіанти “Всі” або “Контакти і Premium”. Увімкнути цю опцію зможуть лише власники підписки, і відтепер юзери без Premium не зможуть їм написати, поки не потраплять у список контактів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших нововведень – відображення часу відвідування співрозмовником месенджера і часу прочитання ним ваших повідомлень. Premium-користувачі зможуть заборонити іншим бачити час, коли вони прочитали повідомлення, при цьому “безкоштовні” акаунти “палитимуться” і не зможуть це відключити. А ще преміум-користувачі зможуть переглядати час, коли співрозмовник був у мережі, навіть якщо самі приховують цей параметр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.