Федоров обіцяє запустити закриті торги на Prozorro для виробників дронів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розкрив плани щодо впровадження закритого модуля на Prozorro для проведення торгів з виробниками FPV-дронів. Про це він повідомив у подкасті “Слон”.

Реклама

“По FPV і коптерам, ми дуже скоро запустимо закритий модуль на Prozorro, де будуть торги по категоріях”, – розповів Федоров. Він зауважив, що ці торги відзначатимуться конкуренцією між виробниками FPV-дронів, які будуть конкурувати за певні лоти.

Міністр підкреслив, що цей модуль буде закритим, з обмеженим доступом громадськості. “Коли в тебе було 3 компанії, які розробляють FPV — це одна ситуація по закупівлях, а коли їх 20 чи 30, потрібно побудувати прозорість. Те саме потрібно зробити з РЕБ-системами”, — додав він.

Впровадження такого закритого модуля на Prozorro відкриє нові можливості для виробників та сприятиме конкурентній боротьбі в цьому сегменті ринку.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: