Lenovo представила гібридний ноутбук ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid з двома ОС – Windows та Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Lenovo вражає новим гібридним лептопом на виставці CES 2024, об’єднавши в одному пристрої операційні системи Windows та Android.

Реклама

Компанія визнає переваги сенсорного інтерфейсу Android та ідеального інтерфейсу для роботи на Windows. У режимі ноутбука ThinkBook Plus Hybrid працює як звичайний лептоп з операційною системою Windows. Проте, якщо ви виймаєте дисплей, ви отримуєте планшет з операційною системою Android. Основна частина пристрою (клавіатура) містить процесор Intel Core Ultra 7, 32 ГБ ОЗУ, 1 ТБ SSD та батарею на 75 Вт-год. Верхня частина (дисплей) має процесор Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, 12 ГБ ОЗУ, 256 ГБ флеш-пам’яті та батарею на 38 Вт-год. Обидві частини використовують один 14-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2,8K.

Пристрій буде доступний для покупки в другому кварталі цього року за ціною приблизно $1,999.

Окрім цього, Lenovo представила нове покоління лептопа ThinkBook 16p Gen 5. З новим процесором 14-го покоління Intel (до i9) та Nvidia GeForce RTX 4060, цей 16-дюймовий лептоп має магніти та контактні піни на задній частині, які Lenovo називає Magic Bay. Це дозволяє прикріплювати аксесуари, зокрема нову вебкамеру 4K, яку представили цього року і назвали Lenovo Magic Bay Studio. Цей набір аксесуарів може здатися слабким, але він заснований на правильній ідеї – швидкій заміні складових лептопа.

ThinkBook 16p Gen 5 буде доступний для покупки вже цього кварталом за ціною від $1,599. Magic Bay Studio з’явиться у квітні та коштуватиме $199,99.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоThe Verge

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: