Apple випустить не більше 80 000 гарнітур Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За словами аналітика Мінг-Чі Куо, Apple планує виробити від 60 000 до 80 000 одиниць Vision Pro для запуску пристрою 2 лютого. З огляду на невеликий розмір партії, Куо вважає, що Vision Pro буде “розпродано незабаром після релізу”.

Реклама

На думку Куо, незважаючи на те, що компанія ще не визначилася з ключовими додатками для гарнітури та високу ціну, “революційні технологічні інновації” та “база основних шанувальників і досвідчених користувачів” Apple вичерпають обсяги постачання пристрою.

Куо зробив аналогічні коментарі раніше цього тижня, коли зазначив, що попит на гарнітуру призведе до її розпродажу під час попередніх замовлень, і він вважає, що після старту продажів будуть тривалі затримки з поставками. Очікується, що у 2024 році Apple випустить менше 400 000 гарнітур Vision Pro через складність виробництва.

Реклама

Подальші продажі залежатимуть від “чіткого і правильного” позиціонування продукту і ключових додатків від Apple.

Apple планує випустити Vision Pro у п’ятницю, 2 лютого, а попередні замовлення будуть прийматися з 19 січня. Поки що попередні замовлення обмежені Сполученими Штатами, і Apple ще не повідомила, коли гарнітура може з’явитися в інших країнах.

Покупцям, які планують придбати один із пристроїв Vision Pro за $3500, слід відразу ж зробити попереднє замовлення, щоб отримати гарнітуру в день релізу.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ