Apple випустить не більше 80 000 гарнітур Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За словами аналітика Мінг-Чі Куо, Apple планує виробити від 60 000 до 80 000 одиниць Vision Pro для запуску пристрою 2 лютого. З огляду на невеликий розмір партії, Куо вважає, що Vision Pro буде “розпродано незабаром після релізу”.

Реклама

На думку Куо, незважаючи на те, що компанія ще не визначилася з ключовими додатками для гарнітури та високу ціну, “революційні технологічні інновації” та “база основних шанувальників і досвідчених користувачів” Apple вичерпають обсяги постачання пристрою.

Куо зробив аналогічні коментарі раніше цього тижня, коли зазначив, що попит на гарнітуру призведе до її розпродажу під час попередніх замовлень, і він вважає, що після старту продажів будуть тривалі затримки з поставками. Очікується, що у 2024 році Apple випустить менше 400 000 гарнітур Vision Pro через складність виробництва.

Подальші продажі залежатимуть від “чіткого і правильного” позиціонування продукту і ключових додатків від Apple.

Apple планує випустити Vision Pro у п’ятницю, 2 лютого, а попередні замовлення будуть прийматися з 19 січня. Поки що попередні замовлення обмежені Сполученими Штатами, і Apple ще не повідомила, коли гарнітура може з’явитися в інших країнах.

Покупцям, які планують придбати один із пристроїв Vision Pro за $3500, слід відразу ж зробити попереднє замовлення, щоб отримати гарнітуру в день релізу.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: