Apple випустила оновлення для Magic Keyboard, яке закриває критичну вразливість: як встановити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple знову стоїть на варті безпеки. Компанія представила довгоочікуване оновлення прошивки 2.0.6 для своїх популярних бездротових клавіатур Magic Keyboard. Головна мета оновлення – усунення вразливості, яка дозволяла зловмисникам перехоплювати дані через Bluetooth.

Реклама

Вразливість Magic Keyboard

CVE-2024-0230, виявлений у грудні 2023 року, давав зловмисникам можливість фізичного доступу до клавіатури та з’єднання через Bluetooth. Після цього хакер міг перехоплювати дані бездротового каналу, такі як паролі та особиста інформація.

Оновлення для захисту

Оновлення прошивки 2.0.6 надійно захищає від таких атак, покращуючи стабільність і безпеку підключення. Важливо відзначити, що це оновлення стосується всіх моделей Magic Keyboard.

Як встановити оновлення

Клавіатура оновиться автоматично, коли буде підключена до пристрою з операційною системою macOS, iOS, iPadOS або tvOS. Для перевірки поточної версії використовуйте системні налаштування на вашому Mac у розділі керування підключеними бездротовими пристроями.

Apple продовжує дбати про безпеку та зручність користування їхніми продуктами. Пам’ятайте про регулярне оновлення програмного забезпечення для найкращого досвіду використання.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоApple

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: