У Yasno повідомили, як буде проводитися процедура відключення електрики боржникам

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія-постачальник електроенергії Yasno розкриває підходи до відключення за борги та роз’яснює процедури для споживачів. Гендиректор Yasno, Сергій Коваленко, наголошує, що це не буде раптовим та одномоментним процесом для всіх клієнтів.

Реклама

“Ні, ми не будемо відключати всіх підряд. У нас є чіткі критерії і по сумі, і по “віку” заборгованості. Наразі таких кандидатів на відключення понад 70 тисяч у Києві та Дніпропетровській області і їхній загальний борг становить понад 600 млн грн”, – пояснив Коваленко.

Зазначається, що Yasno працює з приватними клієнтами лише у Києві та на Дніпропетровщині, тому відключення не стосується всієї України. Гендиректор радить споживачам вносити показання лічильника коректно і щомісяця, тоді боргу не буде.

Важливою деталлю є те, що відключення буде передувати попередженням. Власник житла отримає паперове попередження за 10 днів до відключення, а за 5 днів – сповіщення від ОСР.

“Ми щомісяця сповіщаємо клієнтів про стан рахунку, всі знають, чи є у них борг, чи ні. Коли ж ми будемо подавати на відключення, то власник житла отримає паперове попередження за 10 днів до відключення, ще за 5 днів – сповіщення від ОСР”, – додав гендиректор Yasno.

Yasno продовжує вдосконалювати взаємодію з клієнтами та запевняє, що процес відключення електроенергії відбуватиметься з урахуванням усіх необхідних процедур та попереджень.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: