Lifecell запровадив нову послугу, довкола якої вибухнув великий скандал

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lifecell нагадав своїм абонентам про можливість насолоджуватися зимовими атмосферними фільмами через платформу TVMarket, надаючи широкий вибір телевізійних програм для комфортного перегляду. Однак з’явилися невдоволення серед клієнтів через умови тарифів, що призвело до подання однієї зі скарг до контролюючих органів.

Замовити цю послугу можна як на сайті оператора, так і за допомогою комбінації *159# або через “Мій lifecell”.

Перші два тижні користування обраним пакетом обходяться лише в 1 гривню, після чого вартість залежить від обраного пакету. Варто зазначити, що після використання перших 50 ГБ на максимальній швидкості швидкість інтернету знижується до 1 Мбіт/сек до закінчення оплаченої підписки, яка починається від 49 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із клієнтів Lifecell висловив невдоволення обмеженням швидкості, стверджуючи, що такі обмеження є порушенням, і абонентам слід мати повний доступ до безлімітного інтернету.

“Я подивлюся, що скажуть контролюючі органи, я вже подав скаргу, що ви обмежуєте абонентів, обманюючи їх, надаючи “безліміт”, який насправді ніякий не безліміт через безпричинні обмеження” – написав клієнт.

У відповідь Lifecell заявив, що всі умови тарифних планів чітко вказані на офіційному сайті, зберігаючи за собою право встановлювати тарифи відповідно до законодавства.

Під постом клієнт також висловив інтерес до можливості перегляду онлайн-ТВ на планшеті з Android 4.1 та обмеження перегляду контенту в HD.

У відповіді Lifecell уточнили, що якість перегляду контенту HD може бути обмежена, але можна спробувати налаштувати його в залежності від інтернет-з’єднання. Однак точної інформації про сумісність програм із пристроєм Android 4.1 у оператора не надано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.