Київстар знову скасував абонплату, що тепер доступно безкоштовно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На знак подяки та визнання підтримки користувачів під час хакерської атаки, що відбулася 12 грудня 2023 року, Київстар ТВ оголошує про відміну подальшої оплати за ТВ-пакет у період з 1 по 31 січня 2024 року, пише прес-служба Київстар.

Реклама

Це скасування плати поширюється на основні пакети Київстар ТБ, такі як Базовий, Сімейний, Преміум HD, Благодійний, Стартовий, Базовий 2020, Сімейний 2020, Преміум HD 2020, Вигідний, Мінімальний 2019, Зручний, Оптимальний, Комфортний та Максимальний.

Користувачам не потрібно виконувати додаткові дії для того, щоб регулярний платіж не було списано. Щодо скасування плати, ми додатково повідомимо SMS.

Але додаткові тематичні пакети, як КіноХіт HD, Київстар ТВ Дорослий, Київстар ТВ Cine+, Київстар ТВ Дитячий, Київстар ТВ Плюс, а також пакети з довгостроковою дією оплачуються за стандартними умовами.

Ці умови застосовуються для діючих абонентів в Україні та в роумінгу, і не належать до тих, хто оформив пакет у період з 1 по 31 січня 2024 року, оскільки вони вважаються новими абонентами.

Слід зазначити, що “скасуванням плати” мається на увазі надання знижки у розмірі 100% на оплату за ТБ-пакет у період з 01.01 до 31.01.2024 року.

Київстар ТБ — спільний проект компаній 1+1 media та Київстар, який було запущено 11 грудня 2019 року. Ця платформа кіно та телебачення надає доступ до широкого асортименту вітчизняного та зарубіжного контенту, включаючи сотні тисяч годин прямого ефіру, а також регулярно пропонує ексклюзивні покази проектів перед офіційним релізом. Платформа налічує понад 370 телеканалів та має VOD-бібліотеку з 20 тисячами фільмів, серіалів, мультфільмів та шоу.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: