Михайло Федоров розкрив подробиці проєкту цифрового рекрутингу до лав ЗСУ

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів в ефірі телемарафону про етапи реалізації цифрового рекрутингу до Збройних Сил України (ЗСУ). Проєкт, спрямований на пошук операторів дронів, знаходиться на завершальному етапі підготовки.

Реклама

За словами Федорова, основна мета проєкту – роз’яснити українцям, які можливості вони мають у ЗСУ, тривалість навчання, розмір заробітної плати та характер бойових завдань. Проєкт вже пройшов кілька бета-тестувань зі збору відгуків та пошуку пілотів-операторів для управління безпілотниками.

“Складно запустити цей проєкт, тому що потрібно перебудовувати систему. Систему, де немає ТЦК, де розповідається про можливості, переваги та досвід, який буде,” – підкреслив віцепрем’єр-міністр.

Важливо відзначити, що Міністерство оборони України розпочало рекрутинг добровольців до ЗСУ в листопаді 2023 року. Кожен українець може вибрати конкретний підрозділ і посаду, де його досвід стане корисним.

Реклама

За результатами перших етапів рекрутингу 4 січня 2024 року, заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова повідомила про понад 17 500 відгуків, що становить всередньому дев’ять відгуків на одну вакансію.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ