Михайло Федоров розкрив подробиці проєкту цифрового рекрутингу до лав ЗСУ

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів в ефірі телемарафону про етапи реалізації цифрового рекрутингу до Збройних Сил України (ЗСУ). Проєкт, спрямований на пошук операторів дронів, знаходиться на завершальному етапі підготовки.

Реклама

За словами Федорова, основна мета проєкту – роз’яснити українцям, які можливості вони мають у ЗСУ, тривалість навчання, розмір заробітної плати та характер бойових завдань. Проєкт вже пройшов кілька бета-тестувань зі збору відгуків та пошуку пілотів-операторів для управління безпілотниками.

“Складно запустити цей проєкт, тому що потрібно перебудовувати систему. Систему, де немає ТЦК, де розповідається про можливості, переваги та досвід, який буде,” – підкреслив віцепрем’єр-міністр.

Важливо відзначити, що Міністерство оборони України розпочало рекрутинг добровольців до ЗСУ в листопаді 2023 року. Кожен українець може вибрати конкретний підрозділ і посаду, де його досвід стане корисним.

За результатами перших етапів рекрутингу 4 січня 2024 року, заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова повідомила про понад 17 500 відгуків, що становить всередньому дев’ять відгуків на одну вакансію.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: