Hepsiburada.com запускається в Україні: турецький гігант електронної комерції розширює межі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Турецький інтернет-гігант електронної комерції, Hepsiburada.com, планує визначити свою присутність в Україні, попри складні обставини через війну. Про це повідомив генеральний директор компанії Нілхан Онал, зазначивши, що це стратегічна інвестиція для турецького ритейлера.

Реклама

Hepsiburada.com має намір випробувати український ринок, і якщо тестовий запуск буде успішним, розпочне продажі товарів. Компанія визначає довгострокову стратегію, яка передбачає співпрацю з місцевими партнерами, зокрема з урахуванням особливостей українського ринку.

Наприкінці 2023 року Hepsiburada показала 45% зростання валової вартості товарів у третьому кварталі, досягнувши 25,7 млрд лір ($863 млн) з урахуванням інфляції. Це відбулося в контексті стратегічних змін та обіцянок генерального директора щодо покращення фінансових показників компанії.

Хоча спочатку увага зосереджена на тестуванні, плани Hepsiburada в Україні вказують на довгострокову взаємовигідну співпрацю та конкурентну боротьбу на ринку електронної комерції.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоBloomberg

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: