Розкрито склад Xbox Game Pass на січень 2024 року: 8 нових ігор, включаючи Assassins Creed Valhalla та Resident Evil 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xbox Game Pass розпочинає новий рік з цілої низки нових ігор та оновлень. Пропонуємо вашій увазі короткий огляд того, що чекає на вас цього місяця:

Нові ігри:

Close to the Sun (доступна зараз) Пориньте у стімпанк-пригоду, коли Роуз Арчер шукає свою сестру Аду на борту Геліоса Тесли. У цій сюжетній грі вам доведеться уникати небезпек у міжнародних водах.

Hell Let Loose (доступна зараз) Пориньте у битви часів Другої світової війни на 100 гравців у цьому хардкорному шутері від першої особи, де командна робота має вирішальне значення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Assassin’s Creed Valhalla (9 січня) Дослідіть темні часи Англії в ролі Ейвора, легендарного воїна-вікінга, у цій визнаній частині серії Assassin’s Creed.

Figment (9 січня) Відправляйтеся у сюрреалістичну пригоду у пригодницькому екшені Figment, наповненому музикою, гумором та багатошаровим сюжетом.

Super Mega Baseball 4 (EA Play – 11 січня) Відчуйте стиль аркади та глибину захопливого ігрового процесу в Super Mega Baseball 4, що незабаром з’явиться в EA Play.

We Happy Few (11 січня) We Happy Few повертається до Game Pass, пропонуючи пригодницький екшен у просякнутому наркотиками ретро-футуристичному місті.

Resident Evil 2 (16 січня) Переживіть таємничий вірусний спалах у Ракун-Сіті в Resident Evil 2 із сучасними візуальними ефектами та геймплейною механікою.

Those Who Remain (16 січня) Зіткніться з психологічними жахіттями в грі Those Who Remain, коли темрява опускається на місто Дормонт.

DLC / Оновлення гри:

  • Dead by Daylight: Chucky
  • Hello Neighbor 2 Anniversary Update
  • Sea of Thieves: Season Ten

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.