Приватбанк має проблеми. Клієнти не можуть отримати свою валюту у касах банку.

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Тільки Приватбанк повідомив про проблеми з доставкою валюти (як і в інших банках). Логістику порушено військовими діями, через це виникають затримки з видачею доларів клієнтам. Раніше валюту доставляли із-за кордону літаками.

«Наразі виникають певні складнощі з логістикою та доставкою готівкової валюти через військові дії. Проблему з готівковою валютою буде вирішено найближчим часом», — повідомив ПриватБанк у відповідь на скаргу клієнта на спеціалізованому форумі Мінфіну .

Реклама

Так, один із клієнтів замовив долари ще 1 січня, проте доставку валюти кілька разів переносили. Валюту він замовив 2 січня, але замовлення кілька разів переносили.

«Я замовив зі свого валютного рахунку $1000 у відділення банку, щоб забрати готівкою. Замовлення зробив 01.01.2024 на 02.01.2024. Жодних повідомлень більше не було, і на касі мені сказали, що моя готівка не приїхала і мене перенесли на 04.01», – написав він.

Зазначимо, що в Україні в касах також видають банкноти поганої якості долара. Це ще одна проблема, пов’язана із логістикою. Українці масово скаржаться на якість купюр, проте банки за чинними правилами зобов’язані приймати банкноти, а потім продають їх клієнтам.

Справді, в ухвалі НБУ йдеться, що обміну підлягають купюри будь-якого номіналу та року емісії, якщо вони не мають значного пошкодження.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: