Приватбанк має проблеми. Клієнти не можуть отримати свою валюту у касах банку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки Приватбанк повідомив про проблеми з доставкою валюти (як і в інших банках). Логістику порушено військовими діями, через це виникають затримки з видачею доларів клієнтам. Раніше валюту доставляли із-за кордону літаками.

«Наразі виникають певні складнощі з логістикою та доставкою готівкової валюти через військові дії. Проблему з готівковою валютою буде вирішено найближчим часом», — повідомив ПриватБанк у відповідь на скаргу клієнта на спеціалізованому форумі Мінфіну .

Так, один із клієнтів замовив долари ще 1 січня, проте доставку валюти кілька разів переносили. Валюту він замовив 2 січня, але замовлення кілька разів переносили.

«Я замовив зі свого валютного рахунку $1000 у відділення банку, щоб забрати готівкою. Замовлення зробив 01.01.2024 на 02.01.2024. Жодних повідомлень більше не було, і на касі мені сказали, що моя готівка не приїхала і мене перенесли на 04.01», – написав він.

Зазначимо, що в Україні в касах також видають банкноти поганої якості долара. Це ще одна проблема, пов’язана із логістикою. Українці масово скаржаться на якість купюр, проте банки за чинними правилами зобов’язані приймати банкноти, а потім продають їх клієнтам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справді, в ухвалі НБУ йдеться, що обміну підлягають купюри будь-якого номіналу та року емісії, якщо вони не мають значного пошкодження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.