В 2023 році в Xbox Game Pass з’явилося ігор на суму майже $9000

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xbox Game Pass продовжує залишатися фантастичною пропозицією для користувачів Xbox. Портал True Achievements перевірив, скільки коштувала б кожна гра, додана до сервісу у 2023 році, і виявилося, що це набагато більше, ніж заплатили власники підписки.

2023 рік був пекельним роком для Xbox, оскільки компанія нарешті почала бачити плоди всіх тих придбань студій, які вона зробила за останні кілька років. І ніде це не було так очевидно, як у Xbox Game Pass, ігровому сервісі передплати та перлині в ігровому портфоліо Microsoft.

Але скільки користі отримують користувачі за свої гроші за допомогою цього сервісу? Зрештою, ціни зросли в серпні, і Філ Спенсер попередив, що подальше підвищення цін “неминуче”. True Achievements порахували, і ціннісна пропозиція все ще виглядає досить райдужною, особливо напочатку 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними True Achievements, загальна вартість усіх ігор, які були додані до Game Pass (за повною ціною) у 2023 році, становить:

  • $8763 у США;
  • £7695 у Великій Британії;
  • CA$11425 у Канаді;
  • A$13392 в Австралії;
  • €8879 в Європі;
  • R$36898 у Бразилії;

Минулого року найбільшими хітами від Microsoft стали Starfield, Forza Motorsport, Hi-Fi Rush та Redfall. Окрім них, до сервісу також приєдналося кілька великих ігор від сторонніх розробників. Наприклад, Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Dead Space, Remnant 2 були великими хітами.

Гравці також були розпещені вибором чудових інді-ігор. Від прекрасної головоломки Cocoon до емоційно заряджених кулінарних пригод Venba – це був феноменальний рік для ігор на Xbox.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.