Microsoft додає нову клавішу Copilot в клавіатуру Windows: це перша зміна за 30 років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft анонсувала першу в історії зміну клавіатури Windows, додаючи нову клавішу Copilot. Це кардинальне оновлення, яке вважається початком ери ПК зі штучним інтелектом, зазначається на офіційному сайті компанії.

Клавіша Copilot не замінить клавішу Windows, а буде новим елементом на клавіатурі, який викликає функцію Copilot, роблячи використання штучного інтелекту легким і доступним. Це нововведення призначене сприяти трансформації роботи зі штучним інтелектом на комп’ютері.

Розробники планують представити клавішу Copilot під час виставки CES, а також на нових комп’ютерах з Windows 11 від партнерів Microsoft. Заявлено, що Copilot допоможе перетворювати ідеї на пісні, створювати зображення та відшліфовані чернетки, а також вносити корективи в налаштування ПК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft вважає Copilot не лише інструментом, а й повсякденним AI-компаньйоном для роботи та життя. Доступність функції Copilot залежить від ринку та пристрою, а для використання потрібен обліковий запис Microsoft. У випадку, якщо Copilot не активовано, натискання клавіші викличе Windows Search.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОMicrosoft

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.